Artykuł pochodzi ze strony: www.Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Myszkowie

Adres artykułu: www.Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Myszkowie/artykuly/43

WYMAGANIA WETERYNARYJNE DLA PROWADZENIA PRODUKCJI I SPRZEDAŻY PRODUKTÓW POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO W RAMACH DZIAŁALNOŚCI MARGINALNEJ, LOKALNEJ I OGRANICZONEJ

Powiatowy Lekarz Weterynarii w Myszkowie informuje, że z dniem 1 czerwca 2016 r. weszło w życie nowe rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 21 marca 2016 r. w sprawie szczegółowych warunków uznania działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej  (Dz. U. poz. 451).
W załączeniu zaktualizowana wersję wytycznych dotyczących prowadzenia produkcji i sprzedaży produktów pochodzenia zwierzęcego w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej pt.: „Wymagania weterynaryjne dla prowadzenia produkcji i sprzedaży produktów pochodzenia zwierzęcego w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej", opracowane przez Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

 

(załączniki poniżej)